Huisregels

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u aandacht heeft voor onderstaande punten:

EXTRA MAATREGELEN MBT CORONA VIRUS: u dient zich ten alle tijden aan de extra gedragsregels te houden om het verspreiden van het Coronavirus te voorkomen. Dit houdt in: -was uw handen regelmatig met water en zeep

– hoest en nies in de binnenkant van de elleboog

– gebruik papieren zakdoekjes

– geen handen schudden

– blijf thuis bij verkoudheidsklachten

– houdt 1,5  meter afstand

– reinig en desinfecteer na gebruik van de voorzieningen op de camping de ruimte, vergeet kranen en deurknoppen niet.

Aankomst: u bent van harte welkom vanaf 12.00 uur.

Vertrek: wij zwaaien u uit om 11.00 uur.
Mocht u deze tijden willen aanpassen, schiet ons dan even aan.

Parkeren: Auto’s mogen alleen bij aankomst en vertrek op de camping komen. Daarna dient u deze te parkeren in de daarvoor speciaal ingericht parkeerplaatsen voor aan de camping.

Betaling: u kunt bij ons zowel contant betalen als ook met pin. Gereserveerde periodes dienen vooraf betaald te worden, dit kan per bank of bij aankomst. Heeft u niet gereserveerd dan dient u de dag voor vertrek te betalen.

Grondzeil en worteldoek: gebruik alstublieft tapijt met rubberen gaatjes onder de tent of voortent. Geen plastic zeil of worteldoek in verband met het behoud van onze grasmat. Wij zullen hier op letten omdat we het erg belangrijk vinden om het kampeerterrein zo groen mogelijk te houden, ook voor degene die na u komt. Wij vragen uw begrip hiervoor. En wat is er nu lekkerder dan met de blote voeten in het gras zitten!

Chemisch toilet: Na het legen van uw mobiele toilet de stortplaats netjes achterlaten en even naspoelen. Wij raden u aan om een scheutje afwasmiddel in de toilettank te doen, dat is beter voor het milieu!

Sanitairgebouw en afwasruimte: graag schoon achterlaten en indien nodig kinderen hierop wijzen.

Afval scheiden: wij vinden het belangrijk om glas, GFT, papier en restafval te scheiden. Grofvuil zoals kapotte stoelen of een lek luchtbed graag zelf weer mee naar huis nemen.

Speelattributen: deze zijn te gebruiken op geheel eigen risico.
Het bosje naast de camping is van Staatsbosbeheer.

Open vuur: barbequen is toegestaan, vuurkorven en andere vormen van open vuur zijn verboden.

Brandblusser: deze hangt bij de afwasruimte.

EHBO verbandtrommel: deze hangt bij de afwasruimte.

De gastheer en gastvrouw zijn op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en vermissing van persoonlijke eigendommen of materiële schade ontstaan tijdens het verblijf op de camping.

Wij wensen u een heerlijk verblijf toe en vragen u het te melden als er iets niet naar uw zin is zodat wij het kunnen verhelpen.

20190509_095316
20190507_190734
20190606_124002
20190823_182156
20200804_110430
Minicamping 't Brenneke Noord-Brabant