Huisregels

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u aandacht heeft voor onderstaande punten:

CORONA VIRUS: Hopelijk kunnen we een onbezorgde vakantie vieren. Het blijft raadzaam om aandacht te blijven houden voor onderstaande punten:

-was uw handen regelmatig met water en zeep

– hoest en nies in de binnenkant van de elleboog

 

Aankomst: u bent van harte welkom vanaf 13.00 uur.

Vertrek: wij zwaaien u uit om 11.00 uur.
Mocht u deze tijden willen aanpassen, schiet ons dan even aan.

Parkeren: Auto’s mogen alleen bij aankomst en vertrek op de camping komen. Daarna dient u deze te parkeren in de daarvoor speciaal ingericht parkeerplaatsen voor aan de camping. Graag stapvoets rijden.

U kunt tijdens uw vakantie het boodschappenkarretje gebruiken!

Betaling: u kunt bij ons zowel contant betalen als ook met pin. Gereserveerde periodes dienen vooraf (aan)betaald te worden, dit kan per bank, via Ideal of bij aankomst. Heeft u niet gereserveerd dan dient u de dag voor vertrek te betalen.

Chemisch toilet: Na het legen van uw mobiele toilet de stortplaats netjes achterlaten en even naspoelen. Wij raden u aan om een scheutje afwasmiddel in de toilettank te doen, dat is beter voor het milieu!

Sanitairgebouw en afwasruimte: graag schoon achterlaten en indien nodig kinderen hierop wijzen.

Afval scheiden: wij vinden het belangrijk om glas, GFT, papier en restafval te scheiden. Grofvuil zoals kapotte stoelen of een lek luchtbed graag zelf weer mee naar huis nemen.

Afvalwater : Wilt u het afvalwater opvangen met een bak e.d? U kunt het kwijt bij de loosput!

Voortentplaatsen: Er zijn voortentplaatsen met dik gronddoek, maar er zijn ook plaatsen zonder. U kunt hier de ouderwetse tenttapijt neerleggen met gaatjes! Heeft u deze niet, dan kunt u deze van ons lenen. Tenttapijt van pvc wordt op deze plaatsen niet toegestaan.

Open vuur: barbequen is toegestaan, vuurkorven en andere vormen van open vuur zijn verboden.

Brandblusser: deze hangt bij de afwasruimte.

EHBO verbandtrommel: deze hangt bij de afwasruimte.

De gastheer en gastvrouw zijn op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en vermissing van persoonlijke eigendommen of materiële schade ontstaan tijdens het verblijf op de camping.

Wij wensen u een heerlijk verblijf toe en vragen u het te melden als er iets niet naar uw zin is zodat wij het kunnen verhelpen.

20220712_212244
20220822_182907
20190606_124002
20190823_182156
20190627_113714
Minicamping 't Brenneke Noord-Brabant