Minicamping ‘t Brenneke beoordelingen

beoordeling

★★★★★
Op Minicamping 't Brenneke hebben wij mede door de gastvrije ontvangst, de ideale locatie t.o.v. fietsroutes , en de schone staat van de was/douche gelegenheid een heerlijke tijd gehad.
- Fam Welboren

Fam.

★★★★☆
Mooie en goedverzorgde camping. Claudia is gastvrij en zorgt goed voor haar gasten. Ligging in een prachtige omgeving voor mooie fiets- of wandeltochten.
- Samel

Pracht camping

★★★★★
Pracht camping, ruime plaatsen, keurige grasmat ,mooi sanitair dit alles wordt door een enthousiaste Claudia tot een plezierige vakantie gemaakt
- H en G Klinge

Mevr.

★★★★★
Het verblijf in de pipowagen was, naast de gastvrijheid van iedereen om ons heen, één groot feest. Een heerlijke plek om tot rust te komen. De wagen ziet er prachtig uit en is helemaal af. Wij hebben het helemaal naar ons zin gehad en komen zeker nog eens terug!
- Marianne Blokzijl

Prima camping

★★★★☆
2e helft van juli 10 dagen met de caravan op 't Brenneke doorgebracht. De eigenaren Claudia en Marcel zijn hartelijke zeer betrokken mensen. De sanitaire voorzieningen zijn meer dan uitstekend. Wij waren er precies in de periode dat in Nederland hitterecords werden gebroken. Wat meer beschutting tegen de zon zou dan wel fijn zijn geweest. In de omgeving kunnen prachtige fietstochten worden gemaakt (heel bijzonder zijn de Maasheggen). Voor de boodschappen kan je goed terecht in het op ca 15 fietsminuten gelegen gezellige Boxmeer. Wij denken met plezier terug aan ons verblijf op 't Brenneke.
- Ted van Rijswijk
Minicamping 't Brenneke Noord-Brabant