Minicamping Noord-Brabant: ’t Brenneke

Minicamping ’t Brenneke is een mini camping met 25 staanplaatsen. De minicamping ligt in het buitengebied, heerlijk rustig en op 5 minuten van zwemwater. De Lf3 fietsroute is vlakbij.

Deze minicamping is de meest oostelijke minicamping in Noord Brabant en ligt vlakbij de Maas en natuurgebied de Maasheggen en natuurgebied de Maasduinen. De Maasheggen staat op de Unesco erfgoed lijst!

Voor een heerlijke fietsvakantie moet u beslist eens naar Sambeek komen. De minicamping ligt aan een fietsroute en een wandelroute van het routenetwerk van Land van Cuijk en is een fantastische fietsomgeving. Boxmeer ligt op 3 kilometer met vele winkels en terrasjes.

De 25 staanplaatsen zijn 125m2 groot. De speelweides zijn prachtig groen. De sanitaire ruimte is geheel nieuw. De douches zijn voorzien van thermostaatkranen en u kunt zolang douchen als u wenst. Er is vloerverwarming. Naast de afwasplaats is er een ontvangstruimte met een leestafel en veel folders en zijn fietsroutes beschikbaar.

In het hoogseizoen  kunt u broodjes bestellen.

Op onze minicamping beleeft u een natuurlijke vakantie. De grote staanplaatsen kijken uit over rozenvelden, weilanden en zijn gedeeltelijk afgescheiden door een bosrand. Er leven veel vogels op en rondom de minicamping zoals de boeren zwaluw, buizerd en reigers.  reeën zijn er te zien in de vroege uren en in de avondschemer. Sinds kort zien wij ook de das rondom de camping lopen!

Op de minicamping zijn er 9 watertappunten en elektra op het veld aanwezig, voorzien van 10 ampère. Voor de kinderen is er  een watertafel en buitenspeelgoed. De gastvrouw geeft iedere gast persoonlijke aandacht. Onze minicamping is gemoedelijk, gezellig en rustig. De voorzieningen op onze minicamping zijn nieuw en netjes afgewerkt en voldoen aan alle eisen die de Vekabo stelt.

Een landelijke camping met veel fiets-en wandelmogelijkheden, een grote recreatieplas dicht bij en daarnaast veel ander vertier vlak bij. Eetgelegenheden zijn er volop op fietsafstand. Er zijn meerdere vis mogelijkheden kort bij de camping.

Heerlijk uitrusten en genieten met een stukje persoonlijke aandacht, dat staat garant voor een prachtige vakantie.

Ben je op zoek naar meer leuke bezigheden wanneer je op onze minicamping in Noord-Brabant verblijft? Bekijk dan eens de pagina: tips voor uitjes. Hierop staan meerdere leuke en bijzondere uitjes.

 

 

 

 

 

Minicamping 't Brenneke Noord-Brabant