Minicamping met karakter

’t Brenneke – Een minicamping met karakter

In Sambeek, Noord-Brabant, ligt een charmante minicamping met 25 ruime plaatsen. De omgeving is landelijk en rustig, ideaal voor wie van wandelen en fietsen houdt, maar ook voor visliefhebbers zijn er mogelijkheden te over.

Wie wil er nu niet heerlijk tot rust komen in een prachtig buitengebied vlak bij de Maas, tussen de rozenvelden en weilanden? Niet alleen om directe omgeving brengt je tot rust, ook op de camping zelf kun je genieten van het even niets hoeven. Met de 25 plekken blijft de knusheid van een kleine camping gegarandeerd. Bovendien is iedere plek wel 125 m2 groot! Niemand hoeft dus bij zijn buren op de lip te zitten!

Camping voor groot en klein

’t Brenneke zal iedereen aanspreken die houdt van kamperen op kleine schaal. De pony’s staan vlak naast je in de wei en ook de koeien en kippen zijn nooit ver weg. Maak een ommetje langs de beek, slenter wat over het zandpad of door de bomenlaan en kom helemaal tot rust! De Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid doen de rest.

Gezinnen met kinderen zijn bij ons ook helemaal aan het juiste adres. Kids kunnen heerlijk spelen op de grote kampeervelden, klauteren op boomstammetjes en kliederen aan de watertafel of met de watersproeiers, of zich een indiaan wanen in de hut van wilgentenen. Ook de zandspeelplaats staat garant voor urenlang speelplezier.

Heerlijk fietsen en wandelen

De directe omgeving biedt voor elk wat wils. Met vijf fietsminuten sta je in natuurgebied de Maasheggen of bij de Maasduinen, de camping ligt namelijk vlak bij de LF3-fietsroute. Het centrum van Boxmeer is gezellig, met winkeltjes en terrasjes, en het ligt op een krappe 3 kilometer van onze camping. Zin in waterpret? Ook recreatieplas ‘t Schaartsven en de Radioplassen liggen op slechts 5 fietsminuten van de camping. Niet bekend in de omgeving? We hebben de gratis fietsrouteboekjes al klaarliggen! Ook de vele vismogelijkheden zijn daarin aangegeven.

Minicamping, maximale faciliteiten

We zijn weliswaar een minicamping, maar we hebben het maximale te bieden aan gastvrijheid en aandacht voor onze gasten. Als camping van deze tijd hebben we natuurlijk gratis Wi-Fi op het hele terrein. Ook de sanitaire ruimte is helemaal van nu, met vloerverwarming en zonder vervelend muntjessysteem. Voor wie geen eigen tent of caravan heeft, bieden we sinds kort ook een trekkershutje voor drie personen!

Kortom: volop faciliteiten, maar vooral ook rust en gezelligheid bij ons. Zin in een kopje koffie onder de kersenboom? Wees welkom!

Minicamping 't Brenneke Noord-Brabant