Kleine camping – groot plezier

Kleine camping, groot plezier

Sambeek, Noord-Brabant. Misschien had u er nog nooit van gehoord. Het is dan ook geen miljoenenstad, maar wel een heerlijk landelijk gelegen plaatsje in een prachtig en gemoedelijk deel van Nederland. In Sambeek ligt onze kleine camping, waar u heerlijk tot rust kunt komen, wandelen, fietsen of vissen. Kinderen mee? Ook zij vermaken zich bij ons prima met het verkennen van het terrein, het rapen van de eieren van onze kippen of het spelen met water en zand.

Voel je thuis!

De charme van ’t Brenneke zit ‘m nu juist in die kleinschaligheid. We bieden 25 plekken voor tent, camper of caravan en sinds kort ook één trekkershut voor wie zonder eigen ‘behuizing’ op pad is. De plekken op zich zijn trouwens heerlijk ruim: 125 m2, zodat wie dat wil ook de rust kan opzoeken.

Wie actief aan de slag wil in onze directe omgeving vindt daarvoor mogelijkheden te over. Vooral voor wandelaars en fietsers is dit een perfecte plek, maar ook vogelspotters en vissers kunnen er hun hart ophalen. De camping ligt direct aan een groot knooppunt van fietsroutes, en prachtige natuurgebieden als de Maasheggen liggen bijna letterlijk binnen handbereik. Hetzelfde geldt voor het gezellige stadje Boxmeer.

Gezelligheid

De Brabantse gezelligheid komt ook dankzij het knusse karakter van onze camping extra goed tot zijn recht. We zijn blij de tijd te kunnen nemen voor onze gasten en laten ze graag kennismaken met de gastvrijheid die bij dit stukje Nederland hoort. De accommodatie leent zich daar prima voor: ieder heeft zijn eigen domein, maar gezellig afspreken voor een kop koffie onder de kersenboom of de kinderen samen laten spelen bij de boomstammetjes of met de zandspeelplaats kan ook.

Van alle gemakken voorzien

Tot slot: aan gezelligheid en gastvrijheid ontbreek het bij ons niet, en aan faciliteiten is ook geen enkel gebrek. We gaan met onze tijd mee en bieden stroom en waterpunten over het hele terrein, net als een leegplaats voor de chemische toiletten. Onlangs hebben we de sanitaire ruimte helemaal vernieuwd. Deze is nu gevestigd in het achterhuis van de boerderij, en kent alle luxe van deze tijd, met onder andere een heerlijk comfortabele vloerverwarming! Op het terrein kunt u overal bereikbaar zijn, want de Wi-Fi is er goed en gratis. Maar misschien dompelt u zich juist even helemaal onder in de gezelligheid van ’t Brenneke, en geniet u maximaal van de rust. De keuze is aan u!

Minicamping 't Brenneke Noord-Brabant