Onze boerencamping is loeileuk!

Onze boerencamping is loeileuk!

Hoe leuk is het als je op de camping midden in de natuur logeert, en ook nog eens midden tussen de dieren? Kinderen maar ook volwassenen komen helemaal tot rust van het leven op en rond de boerderij, waar de dingen nog lekker gemoedelijk en overzichtelijk zijn en je niet hoeft mee te racen met de stadse waan van de dag. Genieten van de rust? Op boerencamping ’t Brenneke in Sambeek (Noord-Brabant) kan het nog!

Onthaasten op het platteland

Stress en haast zijn tegenwoordig overal. Nou ja, bijna overal. Niet bij ons op minicamping ’t Brenneke. We leven er nog grotendeels met de seizoenen en het ritme van de natuur. We bieden 25 kampeerplekken in een prachtig en rustgevend stukje van Nederland. De kippen en koeien zijn vlakbij, de verse eieren worden diverse keren per week zo voor je uit het veld geraapt. Genieten!

Ieder van onze kampeerplekken is 125 m2 groot en biedt dus genoeg ruimte voor privacy en het ultieme relaxmoment. Maar voor wie de gezelligheid wil opzoeken, zijn er ook genoeg mogelijkheden. We hebben ideale plekjes om samen een kop koffie te drinken, de kinderen kunnen heerlijk spelen op de zandspeelplaats, met water kliederen of helpen eieren te rapen of andere klusjes op de boerderij te doen.

Fietsen en wandelen

Voor wie iets verder op pad wil, is er meer dan genoeg te ondernemen in de buurt. De regio leent zich vooral perfect voor korte of urenlange wandel- en fietstochten. Door de Maasduinen of de Maasheggen, bijvoorbeeld. Het zijn beide unieke stukken Nederlandse natuur met bijzondere planten- en dierensoorten. Je ziet er prachtige vogels, en wie goed kijkt komt misschien nog wel een vos of een das tegen!

Luxe op de boerderij

Kom je na een lange dag fietsen moe maar voldaan terug bij je tent, camper of caravan, of misschien wel bij onze trekkershut, dan wil je je natuurlijk even lekker opfrissen. Ook daarvoor zijn de mogelijkheden perfect. We hebben een prachtige nieuwe sanitaire ruimte laten aanleggen in een deel van onze boerderij. Je hebt het er nooit koud, want vloerverwarming is aanwezig! En wie na het douchen even op zijn gemak zijn mails of ander nieuws online wil checken, zal heel blij worden van gratis goede Wi-Fi overal op het terrein.

Camping ’t Brenneke ligt dus heerlijk op het platteland, en is toch van alle eigentijdse gemakken voorzien. Wees welkom, wij zetten de koffie klaar!

Minicamping 't Brenneke Noord-Brabant